» » » #medADHDpåjobbet

#medADHDpåjobbet

publicerat i Aktiviter, Kampanj, Nyhet | 0

Under perioden 17-28 oktober 2016 pågår kampanjen #medadhdpajobbet. Syftet är att öka kunskapen om ADHD på arbetsplatser.

Varför behövs en kampanj?

Gång på gång får vi på Attention höra berättelser om hur svårt många personer med ADHD har att ta sig in på arbetsmarknaden. Har man ändå lyckats få ett jobb, så får vi ofta höra berättelser om utbrändhet och hur svårt det kan vara att få det att fungera på jobbet. Arbetsgivare och medarbetare saknar kunskap om ADHD och vet sällan vilka anpassningar som kan underlätta arbetet avsevärt. Med er hjälp vill vi uppmärksamma att ADHD finns överallt inom alla yrkeskategorier.

Tillsammans är vi starka!

Kampanjmaterial

En viktig del av kampanjen står Attentions lokalföreningar för. De har nämligen tilldelats tio kampanjmappar var innehållande bra information om att ha ADHD på jobbet. Materialet är riktat till arbetsgivare och förhoppningen är att mapparna delas ut lokalt via våra föreningar. Kampanjmapparna finns till försäljning HÄR.

Tipsa oss!

Maila oss gärna om du har tips på aktiviteter som pågår runt om i landet:alex.wahlquist@attention-riks.se

Läs mer om hur du kan delta på Riksförbundet Attention

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Follow Jennie:
Verksam inom Attention sedan 2015. Jobbar med hemsidan, informationsmaterial, ansvarar för vårt Twitterkonto och har rollen sekreterare i styrelsen. Jag brukar vara med på våra föreläsningar, bokbord och andra aktiviteter som Attention anordnar.
Latest posts from

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.