» » » Koll på nätet!

Koll på nätet!

En dag för dig som vill veta mer om hur du eller din arbetsplats kan stödja unga i användning av nätet. Arrangörer är Nätkoll och Jag på nätet, två projekt som främjar ungas säkerhet och deltagande på nätet.

Nätkoll riktar sig till unga med NPF, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och Jag på nätet riktar sig till unga inom särgymnasium, LSS-boenden och dagliga verksamheter.

Hur kan vi förebygga?

Erfarenheter och metoder från gymnasiesärskola, dagliga verksamheter och LSS-boenden i att stärka individer i nätanvändande på egna villkor. Hur stärker vi unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, på nätet?

Hur ger jag stöd?

Strategier för anhöriga till unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller med kognitiva funktionsnedsättningar för ett mer positivt användande av nätet.

Vad säger forskningen?

Senaste forskningen från Högskolan i Väst samt Linköpings Universitet om identitetsskapande och digital delaktighet.

Program Koll på nätet

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Follow Jennie:
Verksam inom Attention sedan 2015. Jobbar med hemsidan, informationsmaterial, ansvarar för vårt Twitterkonto och har rollen sekreterare i styrelsen. Jag brukar vara med på våra föreläsningar, bokbord och andra aktiviteter som Attention anordnar.
Latest posts from

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.