» » » #hypersjälar Bok vi varmt vill rekommendera

#hypersjälar Bok vi varmt vill rekommendera

publicerat i Nyhet | 0
2016-04-19-08.31.28-e1461246995460
Bild från www.mrshyper.se

 

En av författarna är Jessica Stigsdotter, hon driver sidan www.mrshyper.se

På hennes hemsida berättar hon om boken:

”Så hur började det?
Det började med ett samtal i en brun skinnsoffa framför en sprakande brasa på O’Learys i Göteborg. Bokmässans kaotiska miljö med starkt ljus, trängsel och hög ljudnivå hade fått oss att söka oss därifrån. Människor kom och gick, matchen på storbildsskärmen började och utanför fönstret föll regnet. Vi pratade om eldsjälar vi kände till, om all den kraft och allt det engagemang som pågick och som fortfarande pågår runt om i Sverige. Vi tyckte att kraften hade kommit i skymundan av det som var svårt, tungt och arbetsamt. Tröttheten försvann, timmarna gick och regnet fortsatte falla. Vi hade inte träffats tidigare och ändå hade vi så mycket gemensamt. Vi gick inte tillbaka till Bokmässan. Istället påbörjade vi det som nu är #Hypersjälar. Och när vi kom hem ringde vi, Malin och Anja, genast till Jessica och frågade om hon ville vara med.

Vad önskar ni att boken gör?
Med #Hypersjälar vill vi sprida kunskap och visa på all den goda vilja, klokskap och kunskap som faktiskt finns i Sverige kring ADHD och autism! #Hypersjälar skulle inte vara någonting alls utan alla fantastiska medverkande! Vi hoppas att du som läser ska få hopp och inspiration av deras berättelser. Det här är en kraft att räkna med, en kraft som kan försätta berg.

Vad innehåller boken?
27 #Hypersjälar delar med sig av sina bästa tips. Alla brinner de för att hjälpa, stötta, lära, öka kunskap inom områden som berör ADHD och Autism. Några är yrkesverksamma andra är privatpersoner, föreläsare, författare, journalister eller föreningar.

Förutom de 27 #Hypersjälarna intervjuas också en superentreprenör, en musiker, en tv-profil, en arbetssökande och en silversmideskonstnär. Du kan med fördel använda boken till att motivera politiker, BUP, skolor och föräldrar att skapa en hållbar förändring för människor med en NPF-diagnos.

I slutet av boken har vi samlat lättillgänglig fakta om ADHD och Autism, och några diagnoser till såsom dyslexi och dyskalkyli.

Du kan med fördel använda boken till att motivera politiker, BUP, skolor och föräldrar att skapa en hållbar förändring för människor med en NPF-diagnos.

Vi hoppas verkligen att du får nytta av boken. Den här boken kan göra stor skillnad så hjälp oss gärna att sprida den.

/Malin Roca Ahlgren, Jessica Stigsdotter Axberg och Anja Wikström”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.