» » » Projektet ”Bygga självförtroende med BJJ”

Projektet ”Bygga självförtroende med BJJ”

publicerat i Nyhet | 0

Attention Hisingen Kungälv i samarbete med Conde BJJ och Team Top Hat

Gratis kurs för för unga tjejer, unga som identifierar sig som tjejer (16-25 år) i att bygga självförtroende med BJJ (Brasiliansk jiu jutsu). Kursen är på engelska och svenska. Vi tar emot tjejer från äldre åldrar i mån av plats.

Kursens syfte är att bidra till ökat självförtroende och personlig utveckling för unga tjejer med psykisk ohälsa eller unga tjejer som känner att de vill stärka sitt självförtroende av andra orsaker. Projektets tyngdpunkt ligger i att skapa ökad kunskap och ett större medvetande för att tydligt kunna identifiera hotfulla situationer innan de inträffar rent fysiskt. Att ha förmåga att säga nej i vissa situationer är ofta avgörande för att stoppa ett eventuellt övergrepp. För att kunna göra detta krävs det att man har självförtroende vilket uppnås genom att kropp och sinne samarbetar. Här är Brasiliansk jiu jutsu verktyget.

Kursen pågår under åtta tillfällen på lördagar mellan 11.00-12.30
Kursen startar lördagen den 30 april

Kursledare: Robert Pastusch, pedagog, instruktör svart bälte BJJ och Madelein Larsson Wollnik, pedagog och föreläsare

Anmälan sker till madeleinwollnik@gmail.com. Vid anmälan skickas ytterligare information om plats och praktisk info ut. Anmälan vill vi ha senast 28 april

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.